Posted on

Amit a matracokról tudni érdemes…

Az oldalon található matracok, olyan anyagokból készülnek, melyek a kényelmes, és pihentető alvást szolgálják. Fontos szempont, hogy a matracnak jó alátámasztást kell biztosítania a test, illetve a gerinc számára.

Amennyiben az alvásra szánt időt, egy olyan kényelmes ,és minden igényünknek megfelelő matracon töltjük ami elősegíti testünk regenerálódását, akkor az alvás meghozza a gyümölcsét, és kipihenten, megújult erővel ébredünk. Ebben nagy szerepe van ,hogy milyen matracot választunk.
Weboldalunkon megtalálhatja az önnek erre legalkalmasabb matracot.

Matracaink modern, levehető huzatban is rendelhetők, akár antiallergén -silver care- huzatban, illetve aloe-vera huzatban.

Mivel életed során szinte minden nap a saját matracodon alszol, ezért nagyon fontos, hogy az megfelelően támassza alá a tested, levegye az izmokról a terhelést, amit egy memory-foam réteggel is meg lehet növelni. Ez a Memory plus-2 matrac, mely felületébe egy 2 cm vastag memory foam réteg van beépítve.
Ez mind hozzásegít a pihentető, kényelmes alváshoz és az egészséged megőrzéséhez.
Az általunk forgalmazott matarcok a szerkezetüknek köszönhetően , a szellőző csatornák használatával , és megfelelő huzattal kombinálva akadályozzák meg a gombák, illetve a poratkák megtelepedését.

A Matracok vákumcsomagolva érkeznek, fontos hogy a csomagolás igen óvatos eltávolítása után , a matracot 24 órán keresztül pihentetni kell. Csak ezután vehető használatba.